Stemningsbilleder fra midsommersanketur

Søndag den 25. juni testede  25 deltagere vores sanketurskoncept.
De samlede vilde urter og planter i Lejres sagnomspundne landskaber, nød et skønt midsommermåltid ved bålet og fik både tips og tricks fra kokken og naturvejlederen med hjem fra arrangementet i Gl. Lejre, der ligger midt i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Her er lidt stemningsbilleder fra dagen og udtalelser fra deltagerne om arrangementet:

“Man får nogle spændende fortællinger omkring bålet, man lærer en hel del om vilde og tit spiselige planter og jeg elsker konceptet med mad over bål.”

“Fuldstændig fantastisk dag i skønne nørders selskab. Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at blive præsenteret for Skjoldungelandets særkender i historie og natur. Oplysende, opløftende, skønt.”

“Det har været over al forventning. Fik et par gode historier med på vejen. Øgede mit kendskab til urter m.m. God gåtur, tilpas længde, så alle kunne være med. Afslutning med skøn mad. Alt i alt en skøn og lærerig søndag.”

”Ny viden, fantastisk mad, godt selskab.”

“En vidunderlig dag i Skjoldungernes Land. Kombinationen af historiefortælling, vandretur og indsamling af planter og gourmetmad fungerer helt eminet og hensætter en i en anden og roligere tidsalder, hvor samvær forekommer så let og naturligt.
Tak for en sanselig og dannelsesladet dag. Vi kommer igen!”